Klargjøring før ekspedisjon rogen

Nå nærmer turen seg raskt og diverse stormer kommer inn over kysten, dette skal bli en spennende tur og vi håper været er med oss. Eivind har hatt med seg hundespannet på en treningstur opp i Valdres fløya ved Jotunheimen og ble nesten værende igjen der da veier hadde snødd igjen. Men mye skal ordnes(…)

Mer

luke 11 i julekalenderen

I dag ble det baking av kvelds Og baksten ble så usunt som boller   vis man ser etter er telysene slukket, da vi hadde en skremmende opplevelse ved middagen. Hailey skulle lene seg over borde som hun har fått beskjed om 1000 ganger ikke er greit når lysene brenner. Tok fyr i håret og(…)

Mer

Luke 9 i julekalenderen

I dag bar det av sted til en av akebakkene for og nyte nysnøen En fin tur med mye morsomt

Mer

7 luke i julekalenderen

Skrive ønskeliste til nissen stod det i dag Dette valgte vi og ta ved bålvarmen

Mer

6 luke i julekalenderen

Overnatte ute stod det i dag Turen gikk til ertemarka til snøhulen vi hadde begynt på der sist helg. Men denne var jevnet med jorden Eivind starter på hula Etter ca 3 timer var en ny laget Jentene var utrolig slitene etter aking og laging av snøengler. Dem fikk ikke før lagt seg i dem(…)

Mer

5 luke i julekalenderen

I dag stod det julestemning i stallen Og det ble julesanger og gulrot gave til Blondi

Mer

julekalenderen luke 3

Gå tur til Vadet stod det i dag, og turen gikk ut til ei lita øy der Litt stas, litt skummelt men en god og fin tur

Mer

2 Juleluke i kalenderen

I Julekalenderen står det gå ut finn kongler kvister og granbar og lag jule pynt Det ble fomling i mørket Kaya klipper av sideskudd Hailey kontrollere kvistene Hailey stolt av ferdig resultat Mer pynt må tas senere når klokken løper fra oss

Mer

1 Advents helg

Fredag ble en slitsom skole uke avsluttet i venåsmarka, med en gjeng fornøyde isbjørn unger Og bål og grilling av pølser måtte til 1 advent var det tur opp i Ertemarka og grave ei snøhule og tenne adventslys som var jule kalenderens første oppgave Og en isbjør titter ut av hula si Adventslyset tent inne(…)

Mer