Annet som skjer rundt oss

Annet som skjer rundt oss

Jentene er forryttere 1 dag i uken I går var første dagen jentene var forryttere, og gjett om dem koset seg Hailey før vi reiste i stallen Det ble ridning barbakk med mest skritting, men også noe trav. 16.08.2013 kl.11:10 i Annet som skjer rundt oss Én kommentar Permalenke Tips en venn Cowgirl Kaya er blitt(…)

Mer

Friluftsliv

Friluftsliv

  Over natte under åpen himmel og kun 2år Endelig helg og alt for lenge siden vi var på tur. Nåble det en kort tur opp til klarttjern med ungene og Eivind. Nemi og hunden til Eivind Leo. Denne gangen ble det overnatting under åpen himmel Eivind min persolige skjerpa ferdig opplastet Været var bare(…)

Mer

Hundene

Hundene

Blodspor I dag prøvde vi blodspor for første gang La ut blodspor på 60 meter hvor 50m rett fram 90g sving og 10m til slutt. Gikk en liten familie tur på 20 min mens vi ventet på at sporet skulle få lagt seg. Begge tok sporet lett til min overraskelse. Meduza vinglet mer fra side(…)

Mer

Jakt

Jakt

Jakt En tur ved Lille Erte Rekreasjons tur ut i marka ved Lille Erte Hailey med full opp pakkning med div stasj til bål kos:) : Hmmmm hva kan dette være et spor av? hu mor måtte ta over sekk bæringen Hva er det for noe spennende her tro? Da var bålet i gang var(…)

Mer

Mediadekning

Mediadekning

Mediadekning Stor interesse fra media Etter at “Ekspedisjon Rogen Naturreservat” ble pressentert for diverse media, har det vært utrolig stor intresse for og dekke denne ekspedisjonen. Dette er vi utrolig glade for og håper med dette og nå ut til mange andre som har en “eventyrer” i magen og barn på armen. Den 30.10.13 er(…)

Mer

Styrkeløft

Styrkeløft Sydnorsk om 7 uker 7 uker igjen og oppkjøringen går godt. Og i den forbindelse bestilte jeg meg ei markløft drakt. Bestilte den hos maxrep, og Åge som driver den har utrolig service. Anbefales på det varmeste. 18.07.2013 kl.19:47 i Styrkeløft Væsla er med og trener I dag var væsla med og trent Etter så(…)

Mer

Over natte under åpen himmel og kun 2år!

Over natte under åpen himmel og kun 2år!

Mer