Annet som skjer rundt oss

Tough Viking

Er fortsatt ingen grenser for hva vi ikke kan men prøver ut http://toughviking.no/         TOUGH VIKING Tough Viking Oslo starter og slutter ved toppstasjonen på Oslo Vinterpark (Tryvann). Dette vil bli dine mest vågale og utfordrende 5 kilometere noen sinne! Who Dares Wins! Tough Viking er Nordens største og mest brutale Obstacle(…)

Mer

God jul og godt nyttår

vil ønske alle en god jul og et godt nytt år. År 2014 har vært et litt inaktivt år for oss, men kommer sterkere tilbake. Ønsker alle en masse gode turer i året som kommer

Mer

Grenserittet BARN

I år skal Kaya og  Hailey kanskje  delte på Grenserittet BARN Man kan velge om man vil delta i Halden eller i Strømstad Dette kan bli spennende og  en minnerik dag. Mer kan lesses her om dette http://grenserittet.com/nor/Grenserittet-BARN Og siden “plutselig”  Kaya har blitt så stor ble det bestilt ny sykkel her om dagen. levering  uke(…)

Mer

Annet som skjer rundt oss

Annet som skjer rundt oss

Jentene er forryttere 1 dag i uken I går var første dagen jentene var forryttere, og gjett om dem koset seg Hailey før vi reiste i stallen Det ble ridning barbakk med mest skritting, men også noe trav. 16.08.2013 kl.11:10 i Annet som skjer rundt oss Én kommentar Permalenke Tips en venn Cowgirl Kaya er blitt(…)

Mer