Friluftsliv

Tur Bjørbekk

Tur ved Bjørbekk Kategori: Friluftsliv Nytt område utforsket og her skal det bli mer turer. Fint og lett gått får små barne bein. Denne helgen har vi Maiken(i lilla) på besøk og Hailey er på besøk hos bestemor Selv om det var lett gått finner jentene store utfordringer langs veien som gjør et spennende og(…)

Mer

ormtjerne rundt 4.3.15

I dag valgt vi og ta en sykkel tur ved ormtjernet. Vi kokte med oss både kaffe og kakao. Og kjøpte med Norges tur sjokolade “kvikklunsj” Oppe ved ormtjern hytta Vi kommer ikke alltid veldig langt på tur men du verden og vi koser oss ? Her nok en stopp ved utsiktpost hvor det skulle(…)

Mer

Sykkel tur rundt i Ertemarka 3.3.15

Vi koste oss med sykkel tur rundt Ertemarka. En stopp oppe ved ertehytta En god 3 timers tur med nydelig vær

Mer

-10 og under stjernehimmel

Endelighar kullen kommet og mildværet og overskyet er byttet ut med stjerneklar himmel og vinter overnattingene ute er endelig i gang igjen.. Noen bilder fra overnattingen ute romjulen 2014 i  Erte marka Passe kaldt   Hailey og Kaya   ikke noe er som litt kos i deilige soveposer når kvikksølvet kryper ned i termometeret  (…)

Mer

God jul og godt nyttår

vil ønske alle en god jul og et godt nytt år. År 2014 har vært et litt inaktivt år for oss, men kommer sterkere tilbake. Ønsker alle en masse gode turer i året som kommer

Mer

Nydelig natt under åpen himmel

Da var nok en natt under åpen himmel tatt. Kaya og Hailey venter fortsatt spent på sine nye poser, men dem gamle får duge så lenge. I natt var det overaskende mildt og det kom et par små regn skurer, deretter ble det en vakker stjerne himmel Greit med et lite bål også. Her ble(…)

Mer

Friluftsliv

Friluftsliv

  Over natte under åpen himmel og kun 2år Endelig helg og alt for lenge siden vi var på tur. Nåble det en kort tur opp til klarttjern med ungene og Eivind. Nemi og hunden til Eivind Leo. Denne gangen ble det overnatting under åpen himmel Eivind min persolige skjerpa ferdig opplastet Været var bare(…)

Mer