About Jan Erik

Posts by Jan Erik :

Tur Bjørbekk

Tur ved Bjørbekk Kategori: Friluftsliv Nytt område utforsket og her skal det bli mer turer. Fint og lett gått får små barne bein. Denne helgen har vi Maiken(i lilla) på besøk og Hailey er på besøk hos bestemor Selv om det var lett gått finner jentene store utfordringer langs veien som gjør et spennende og(…)

Mer

ormtjerne rundt 4.3.15

I dag valgt vi og ta en sykkel tur ved ormtjernet. Vi kokte med oss både kaffe og kakao. Og kjøpte med Norges tur sjokolade “kvikklunsj” Oppe ved ormtjern hytta Vi kommer ikke alltid veldig langt på tur men du verden og vi koser oss ? Her nok en stopp ved utsiktpost hvor det skulle(…)

Mer

Sykkel tur rundt i Ertemarka 3.3.15

Vi koste oss med sykkel tur rundt Ertemarka. En stopp oppe ved ertehytta En god 3 timers tur med nydelig vær

Mer

Tough Viking

Er fortsatt ingen grenser for hva vi ikke kan men prøver ut http://toughviking.no/         TOUGH VIKING Tough Viking Oslo starter og slutter ved toppstasjonen på Oslo Vinterpark (Tryvann). Dette vil bli dine mest vågale og utfordrende 5 kilometere noen sinne! Who Dares Wins! Tough Viking er Nordens største og mest brutale Obstacle(…)

Mer

-10 og under stjernehimmel

Endelighar kullen kommet og mildværet og overskyet er byttet ut med stjerneklar himmel og vinter overnattingene ute er endelig i gang igjen.. Noen bilder fra overnattingen ute romjulen 2014 i  Erte marka Passe kaldt   Hailey og Kaya   ikke noe er som litt kos i deilige soveposer når kvikksølvet kryper ned i termometeret  (…)

Mer

God jul og godt nyttår

vil ønske alle en god jul og et godt nytt år. År 2014 har vært et litt inaktivt år for oss, men kommer sterkere tilbake. Ønsker alle en masse gode turer i året som kommer

Mer

Grenserittet BARN

I år skal Kaya og  Hailey kanskje  delte på Grenserittet BARN Man kan velge om man vil delta i Halden eller i Strømstad Dette kan bli spennende og  en minnerik dag. Mer kan lesses her om dette http://grenserittet.com/nor/Grenserittet-BARN Og siden “plutselig”  Kaya har blitt så stor ble det bestilt ny sykkel her om dagen. levering  uke(…)

Mer

Ekspedisjon Rogen tur rapport

Da var Ekspedisjon Rogen over.  Godt på en måte, men leit på en annen. Det ble en noe forsinket avgang som  gjorde så vi reiste den 27.desember. Pakkingen føltes som panikkpakking den 26.desember, og jeg holdt på helt til 01.30. Klokken ringte klokken 05.00, så da var det bare opp og hoppe. Deretter var det å(…)

Mer

Klargjøring før ekspedisjon rogen

Nå nærmer turen seg raskt og diverse stormer kommer inn over kysten, dette skal bli en spennende tur og vi håper været er med oss. Eivind har hatt med seg hundespannet på en treningstur opp i Valdres fløya ved Jotunheimen og ble nesten værende igjen der da veier hadde snødd igjen. Men mye skal ordnes(…)

Mer

luke 11 i julekalenderen

I dag ble det baking av kvelds Og baksten ble så usunt som boller   vis man ser etter er telysene slukket, da vi hadde en skremmende opplevelse ved middagen. Hailey skulle lene seg over borde som hun har fått beskjed om 1000 ganger ikke er greit når lysene brenner. Tok fyr i håret og(…)

Mer